Find career opportunities in..
 • Digital Process Specialist
  Sweden | Stockholm

  Varför rekryterar vi just till den här tjänsten?
  Bolånemarknaden befinner sig i ett läge av stora förändringar och behovet av en effektiv hantering av bolån har aldrig varit större. Med ett flertal nya aktörer som är villiga att utmana de standardiserade metoderna för hur ett bolån kan och bör hanteras skapas nya förutsättningar som Zmarta och bankerna kommer att behöva anpassa sig till. Vår ambition är att vara ledande inom detta segment och skapa ett värde för både våra kunder och banker.

  Read job ad
 • Säljare
  Sweden | Ängelholm

  Vill du ha en ny utmaning, eftersom du redan vunnit månadens säljare flera gånger på rad, är en resultatspruta utan dess like och den person som alla andra vill ta efter på din nuvarande arbetsplats?

  Eller har du gått i tankarna att testa på livet som säljare? Du har alltid varit bra på att kommunicera och genomföra dina ideér, utan större ansträngning, allt från att sälja in taco-fredagen till mitt i veckan, eller fått kompisen att välja tåget framför flyget?

  Sök till oss!

  Read job ad
 • Developer
  Sweden | Ängelholm

  Om tjänsten 
  I denna roll är arbetsuppgifterna varierande emot stakeholders som har placering på flera kontor och orter där du utmanas i ett snabbväxande företag. Vi är organiserade i autonoma produktteam och arbetar i enlighet med agila principer. För oss innebär detta en kreativ miljö där du vågar att prova nya tillvägagångssätt, för att komma framåt, där vi uppmuntrar ett ständigt lärande för en kontinuerlig utveckling. Här händer det mycket och du har möjlighet att påverka. Vi har roligt på jobbet!

  Read job ad