Find career opportunities in..
 • PR & Communications Manager, Zmarta Group
  Sweden | Stockholm

  Zmarta Group fortsätter sin spännande tillväxtresa och söker nu till sin centrala marknadsorganisation en PR & Communication Manager med extra allt, som förväntas bli en formgivande nyckelspelare inom det mediala landskapet. Rollen rapporterar till CMO och leder i sin tur ett team om tre personer inom content/PR. Rollen kommer även att innebära ett nära samarbete med den lokala marknadsorganisationen där de centrala funktionerna arbetar på uppdrag av de lokala Head of Marketing rollerna.

  Read job ad
 • Säljare
  Sweden | Ängelholm

  Vår säljande kundservice hjälper varje månad tusentals kunder med att förbättra sin privatekonomi.
  För oss handlar försäljning till stora delar om relationer och som säljande kundservicemedarbetare är du självklart relationsskapande och sätter kunden i fokus.
  Du har stora förväntningar på dig själv och är van att befinna dig i en tävlingsinriktad miljö. Du är vår företagsröst och en stor anledning till att våra kunder använder och uppskattar våra tjänster.

  Read job ad
 • Managing Director Zmarta Group Norway
  Norway

  Zmarta Group är inne i en starkt expansiv och spännande tillväxtfas. Målsättningen är att bibehålla vår mångåriga ledande position på den nordiska marknaden men också att bli marknadsledande inom varje land och produktområde. För att realisera detta i Norge söker vi nu en drivande och marknadsinriktad Managing Director med entreprenöriellt sinne.

  Read job ad
Show more jobs